22 Şubat 2012 Çarşamba


      2012 yılında Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo'nun şarkısı belli oldu.. Türkiye'yi, Can Bonomo, söz ve müziği kendisine ait "Love me back /Sen de beni sev" adlı İngilizce parçayla temsil edecek.
     57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda geri sayım sürerken, Eurovision 2012 Türkiye'nin Şarkısı, yarışmaya katılacak temsilcimiz Can Bonomo tarafından bugün canlı olarak  TRT'de seslendirildi. Can Bonomo yeni şarkısıyla böylece ilk kez görücüye çıkmış oldu.. İngilizce olan şarkının söz müziği Can Bonomo'ya ait.. Can Bonomo şarkıyı anlatırken "masalsı bir dokusu" var dedi..                                                                                                                 Haydi bakalım bu sene kazanabilecek miyiz?:)  

19 Şubat 2012 Pazar





     O Ses Türkiye yarışmacılarından Fatma İşcan 13 Kasım 1990 , İzmir Doğumlu 21 yaşında, İzmir'de yaşıyor.

    Fatma İşcan Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi 3. sınıf öğrencisi. Fatma İşcan Müzikle babası sayesinde tanışmış.Fatma  İşcan Özgüveni yüksek ama şansa da inanıyor.
   

   O Ses Türkiye yarışmasında Murat Boz'un takımında bulunan Oğuz Berkay Fidan 16 yaşında, yarışmaya Edirne Keşan'dan katılıyor. Küçük yaşta babasının hediye ettiği orgla müziğe başlamış. İlkokulda aldığı gitarla kendi kendine çalışmış.
      İKİ YARIŞMACININ  SESİDE ÇOK GÜZEL VE SAHNEYE YAKIŞIYORLAR...UMUYORUM Kİ BİRİ KAZANACAKTIR...:)BAŞARILAR

10 Şubat 2012 Cuma

    













     "Ne ağlayacak kadar günahkarım ne de göklere çıkabilecek kadar masum ne geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzum ne de şuan yaptıklarımdan mutlu sırlar içinde bir dünyam var birde sen varsın ne seni kaybedecek kadar cesurum ne de seni kazanabilecek kadar güçlü.Ben herşeyi kaybetmeye razıyım ama seni asla..."

 

17 ülke ve 343 gün...



    Görüntüleri çeken londra’lı gezgin, işini bırakıp bir çanta hazırlamış kamerasını almış ve tek yönlü bir londra bileti alarak yola koyulmuş 17 ülke, 343 gün gezi ve 6237 fotoğraf çekerek ülkesine dönmüş ve bu videoyu hazırlamış. Yaptığı geziyi “İnanılmaz bir yolculuk” olarak adlandıran gezgin bizler içinde küçük bir video hazırlamış. gezinin tamamını adım adım incelemek isterseniz http://kienlam.net/  adresinden ulaşabilirsiniz…
     İşte 17 ülke 343 günlük bir gezinin özeti...

7 Şubat 2012 Salı

Orhan Hakalmaz - Hediyem Olsun...


Yıllardır sevgilim bekleyip durdu seviyor diyerek hayaller kurdu
Gönlümü aşkınla boşuna yordu albu gönlüm al bu gönlüm sana hediyem olsun gönlümü ben aşkınla Boşuna yordum
Al bu gönlüm al bu gönlüm deli
Gönlüm sana
Hediyem olsun. Hediyem olsun...

2 Şubat 2012 Perşembe

SANKİ BİR EL İLE ÇİZİLMİŞ !!!



Bu bir patatesin içerisinden çıktı. Kendi kestiğim bir patates ten görünce çok şaşırdım:) ve hemem çektip paylaşmak istedim...
  Sanki o kalbi kendin yapmışsın gibi...fakat  kestim ve içerisinde böyle bir görüntü ile karşılaştım.ALLAH'ın gücü işte çok farklı bir durum...
   Yemek yapayım dedim.bu görüntüyü gördüm . hani derler ya yemeğe özen göstereceksin diye bende sevgimi kattım:):)